Epoksimaalit ja epoksipinnoitteet

Epoksimaalit ja pinnoitteet sisäkäyttöön ja ulkokäyttöön

Valikoimastamme saat epoksimaalit sementtipohjaisille alustoille niin sisälle kuin ulos. Sementtipohjaisilla epoksimaaleilla tarkoitetaan esimerkiksi pinnoitteen sopimista betonilattiaan ja betonille. Epoksipinnoite kestää hyvin kulutusta ja sillä se soveltuu hyvin esim. teollisuushallien lattioiden päällystämiseen. Esimerkiksi Gremmlerin itsesiliävä epoksipinnoite on helppo levittää ja sitä käytetään esimerkiksi kauppojen lattioiden ja varastohallien pinnoittamiseen.

Epoksimaalia laitettu parkkihallin lattiaan

Epoksipinnoite kestävään ratkaisuun

Epoksimaali (diffuusionavoin) tai itsesiliävä liuotteeton epoksimassapinnoite – epoksipinnoite kestävään ratkaisuun, vuosikymmenten kokemuksella. Meiltä löydät epoksimaalit ja muut epoksipinnoitteet mm. eri kohteiden lattiapinnoitteiksi. Valikoimastamme saat myös esimerkiksi tiivistysepoksin vedeneristeeksi teräspinnalle ja betonipinnalle sillan rakennukseen.

Epoksimaali tekee lattiasta erittäin kestävän eli ns. epoksilattian

Moni sanoo kokemuksen syvällä rintaäänellä, että epoksilattia on mahdollisesti raskainta kulutusta kestävä lattia ja se sopii moneen käyttötarkoitukseen – epoksimaali on todella hyvin kulutusta kestävä maali. Epoksimaalia on käytetty ja käytetään edelleen useasti erilaisten työtilojen ja tehtaiden lattioiden pinnoitteena. Epoksimaalin pinta on helposti hoidettava, puhdistettavaa ja lujaa tekoa. Täytyy myös ottaa huomioon, että se on tarkoitettu ainoastaan sisätiloihin, koska auringon UV-säteily voi hajottaa epoksimaalin pinnan.

Tutustu alla tarkemmin meiltä saataviin epoksimaaleihin ja epoksipinnoitteisiin!

GREMMLER 1403 Tiivistysepoksi siltakansien vedeneristämiseen

GREMMLER 1403 Tiivistysepoksi siltakansien vedeneristämiseen

Hyödylliset linkit: Lataa PDF tuotekortti GREMMLER 1403 Tiivistysepoksi GREMMLER 1403 Tiivistysepoksi on vedeneriste teräskansille ja betonipinnoille sillanrakentamisessa.Tuotteella on LiVi:n SILKO- hyväksyntä. TuotekuvausKäyttö/Ominaisuudet‐…

GREMMLER 130 Epoksipinnoite

GREMMLER 130 Epoksipinnoite

Hyödylliset linkit: Lataa PDF tuotekortti GREMMLER 130 on liuotteeton, pigmentoitu, epoksihartsipohjainen kaksikomponenttinen epoksipinnoite. Tuotetta käytetään teollisuuden ja kaupan alalla kohteissa…

Epoksipinnoite GREMMLER 120 itsesiliävä

Epoksipinnoite GREMMLER 120 itsesiliävä

Lataa PDF tuotekortti Polyuretaanipinnoite Epoksipinnoite ammattikäyttöön Gremmlerin epoksipinnoite on tarkoitettu ammattikäytöön esimerkiksi erilaisten tuotantotilojen lattioiden päällystämiseen. Polyuretaanipinnoite on UV-säteilyä kestävämpi epoksipinnoite. Epoksipinnoite…

Epoksimaalin edut

Kestävyys

Epoksimaali on erittäin kestävä ja kestää raskasta rasitusta, kuten voimakkaita kemikaaleja ja äärimmäisiä lämpötiloja.

Pitkäikäisyys

Esimerkiksi epoksimaalilla avulla käsitellyillä lattioilla on pitkä käyttöikä, ja yleisesti ottaen kestää vuosia, että lattiassa näkyy kulumisen merkkejä.

Helppo huollettavuus

Epoksimaalila käsitelty pinta on helppo puhdistaa ja ylläpitää, ja se tekee siitä suositun valinnan esimerkiksi teollisissa tiloissa.

Esteettinen ilme

Epoksimaali antaa pinnalle kiiltävän pinnan, joka voi parantaa minkä tahansa pinnan visuaalista ilmettä.

Kustannustehokkuus

Vaikka epoksimaali voi maksaa enemmän kuin perinteiset maalit, se on kustannustehokas pitkällä aikavälillä kestävyytensä ja pitkän käyttöikänsä ansiosta.

Epoksipinnoite laitetaan lattiaan työntekijän toimesta

Epoksimaalin käyttökohteet

Teollisuusympäristöt

Epoksimaalia käytetään laajalti teollisuusympäristöissä, kuten tehtaissa, varastoissa ja työpajoissa. Sitä käytetään usein pinnoittamaan lattioita ja seiniä. Se suojaa niitä vaurioilta ja kulumiselta.

Kaupalliset tilat

Epoksimaalia käytetään yleisesti kaupallisissa tiloissa, kuten ravintoloissa, hotelleissa ja sairaaloissa. Sitä käytetään usein pinnoittamaan lattioitaj a seiniä sen kestävyyden ja helpon hoidon vuoksi.

Kuluttujaympäristö

Epoksimaalin käyttäminen kasvaa asuinympäristöissä. Sitä voidaan käyttää pinnoittamaan autotallin lattioita, kellareita ja ulkoterasseja tarjoten kestävän ja esteettisesti miellyttävän lopputuloksen.

Meriteollisuus

Epoksimaalia käytetään myös meriteollisuudessa veneiden ja muiden vesikulkuneuvojen pinnoittamiseen. Se antaa kestävän ja vesitiiviin pinnan, joka kestää suolaveden altistusta.