Ratkaisut

Meiltä löydät ratkaisut rakentamiseen

Olemme erikoistuneet betonirakenteiden korjaus- ja pinnoitustuotteisiin sekä rakenteiden vesieristystuotteisiin niin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Valikoimastamme löytyvät myös kattavat ratkaisut kapselointiin ja tiivistykseen sisäilmakorjaus- ja haitta-ainekohteissa. Tarjoamme myös laajan valikoiman SILKO-tuotteita mm. sillankorjaukseen. Meiltä saat SILKO hyväksytyt tuotteet yli 35 vuoden kokemuksella!


Vesieristys

Rakenteiden vesieristysjärjestelmistä löydät laadukkaat sekä luotettavat tuotteet vesieristystöihin. Oli kyseessä kellareiden ulko- tai sisäpuolinen vesieristys, parvekkeiden ja terassien vesieristys, säiliöiden vesieristys tai putkien läpivientien tiivistäminen, tarjoamme laadukkaat ja pitkäikäiset tuotteet ammattilaisille.

Meiltä löydät ratkaisut mm.

  • kylmäasennettavilla sekä itseliimautuvilla vedeneristyspäällysteillä oleviin vedeneristyskohteisiin
  • vedeneristysjärjestelmät tapauksiin, joissa on maakosteutta, paineellista sekä ei paineellista vettä
  • vedeneristysjärjestelmät tapauksiin, joissa on virtaavaa vettä.

Tarjoamme myös kattavan valikoiman juomavesihyväksyttyjä tuotteita betonipintojen vesieristämiseen sekä betonipintojen pysyvään korjaamiseen.

Detaljeista ja menetelmäohjeistamme löytyvät valmiit ratkaisumme haitta-aineiden kapselointiin, kapillaarikatkoihin sekä kellarin ulko- ja sisäpuoliseen vesieristämiseen.

Pinnoittaminen

Lattian pinnoittaminen esim. autotalleissa, teollisuudessa tai suurkeittiöissä suojaa lattiaa pysyvästi mekaanisia rasituksia sekä nesteiden läpitunkeutumista vastaan. Tarjoamme kattavan valikoiman epoksi- ja polyuretaanituotteita teollisuuteen, pysäköintilaitoksiin, infrarakentamiseen, talonrakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Oli kyseessä vesiohenteinen epoksi autotallimaali, ESD lattiapinnoite, liuotteeton epoksimassapinnoite tai liuotteeton epoksimaali, meiltä löydät laatutuotteet kaikkiin projekteihin.

Meiltä voit tilata myös kiveyksien saumalaastit sekä tuotteet julkisivujen suojaukseen ja maalaukseen.

Betonityöt

Vauriot betonirakenteissa (esim. lohkeamat) tarvitsevat välitöntä käsittelyä entisöimään rakenteet alkuperäiseen kuntoon. Betoniteräkset tarvitsevat korroosiosuojakäsittelyn ja alkuperäiset rakenteet korjataan mineraalipohjaisilla tuotteilla.

Valikoimistamme löytyy erilaisia juotosbetoneita sekä betonin korjauslaasteja, tuotteet mm. tuulivoimaloiden perustuksiin ja ankkurointeihin, juotosbetonit nopeasti kovettuviin juotosvaluihin, rakenteiden pysyvään korjaamiseen, betonipintojen suojauksiin sekä kaikkiin erikoiskohteisiin. Kaikki betoninkorjausmateriaalimme soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Tiivistys

Saumat rakenneosissa ovat välttämättömiä mukauttamaan rakenteiden liikehdintää. Rakenneosien tiivistys turvallisesti ja varmasti tarkoittaa pysyvästi elastista, muotonsa pitävää ja UV- säteilyn kestävää sauma-ainetta. Tämä mahdollistaa myös tulevaisuudessa rakenneosien liikehdinnän ilman vaurioita. Tiivistystuotteiden valikoimasta löytyvät työsaumapellit, työsauman vedeneristyslevyt, injektointiletkut, injektointihartsit sekä paisuvat työsaumanauhat. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan valikoiman tuotteita vesitiiviiden betonirakenteiden valmistamiseen.

Sisäilmakorjaus ja haitta-ainet

Meiltä löydät kattavan valikoiman kapselointi- ja tiivistystuotteita, joilla sisäilmakorjaukset voidaan tehdä laadukkaasti ja helposti. Meiltä saatavilla tuotteilla pystytään toteuttamaan haitta-aineiden, kuten asbestin, mikrobien ja kreosoottien kapseloinnit juuri niinkuin ne pitää tehdä – tuotteemme on suunniteltu ammattilaisille. Meiltä saat sisäilmakorjauksiin tarkoitetut tuotteet, kuten erilaiset tiivistynauhat, tiivistyspäällysteet sekä järjestelmät.

Silko-tuotteet

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita Väyläviraston (ent. Liikennevirasto) hyväksymiä SILKO-tuotteita siltojen rakentamiseen, korjaamiseen, pinnoittamiseen sekä vesieristykseen.

SILKO-tuotteistamme löydät mm. juotosbetonit, korjaus- sekä ruiskulaastit, ylitasoitus- sekä korroosiosuojalaastit. Lisäksi löytyy injektointi- sekä impregnointiaineet, tiivistysepoksit, nestemäisenä levitettävä puhdas polyurea sekä TPO -päällysteet ja kumirauhematot ratasiltojen vedeneristämiseen korjauskohteissa. SILKO-tuotteillamme voit toteuttaa vaativia betonitöitä monissa erilaisissa kohteissa – kuten silta-, vesiallas- ja satamakohteissa. Alimexin SILKO-tuotteilla korjaat ja rakennat eri alojen vaatimustasojen mukaisesti kohteet, jotka joutuvat kovalle rasitukselle esimerkiksi lämpötilavaihteluiden ja kemikaalien vuoksi.