Epoksipinnoite GREMMLER 120 itsesiliävä

Epoksipinnoite GREMMLER 120 itsesiliävä

Epoksipinnoite ammattikäyttöön

Gremmlerin epoksipinnoite on tarkoitettu ammattikäytöön esimerkiksi erilaisten tuotantotilojen lattioiden päällystämiseen. Polyuretaanipinnoite on UV-säteilyä kestävämpi epoksipinnoite. Epoksipinnoite kestää erittäin hyvin kulutusta ja erilaisia kemikaaleja – paikkoihin, joissa on korkea-asteista mekaanista ja kemiallista rasitusta. Epoksipinnoitetta voidaan käyttää esimerkiksi voimalaitoksissa, varastohalleissa, työpajoissa, kemianlaitoksissa ja pysäköinti- eli parkkialueilla. Liukkaudenestomääräykset voidaan täyttää lisäämällä mukaan erikoistäyteaineita.

GREMMLER 120 on liuotteeton, täytetty ja pigmentoitu epoksihartsipohjainen kaksikomponenttinen epoksipinnoite. Tuotetta käytetään sisätiloissa, 1 mm – 3 mm kerrospaksuudella.
Tuotetta käytetään teollisuuden ja kaupan alalla kohteissa jotka ovat alttiita korkea-asteiselle mekaaniselle ja kemialliselle rasitukselle. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi varastohallit, työpajat, meijerit, laboratoriot, näyttelytilat, voimalaitokset, kemianlaitokset ja pysäköintialueet.

Yleensä tasaiset pinnoitukset tehdään GREMMLER 120 epoksipinnoitteella. Liukkaudenestomääräykset on mahdollista toteuttaa lisäämällä erikoistäyteaineita. Tuote voidaan levittää myös pysyvästi märille alueille. Primerointi vaaditaan aina. Riippuen alustasta, suosittelemme käytettäväksi tuotteitamme GREMMLER 115 tai GREMMLER 118.

GREMMLER 120 epoksipinnoitteet ovat kestäviä, kiiltäviä, helppoja hoitaa ja puhdistaa, ja omaavat korkean kulutuskestävyyden.

Täysin kovettuneena GREMMLER 120 epoksipinnoite on veden, meriveden ja jäteveden kestävä. Se on vastustuskykyinen monille lipeäliuoksille, laimennetuille hapoille, suolaliuoksille, mineraaliöljyille, voiteluaineille, polttoaineille ja monille liuottimille (värjäytyminen mahdollista).

Materiaalimenekki:
1.5 kg/m2/mm kerrospaksuus
Vähimmäiskerrospaksuus: 1 mm
Suositus: 1.8 – 2.25 kg/m2

Käyttöaika (50 % RH):
15 – 20 minuuttia (+30 °C)
30 – 40 minuuttia (+20 °C)
60 – 80 minuuttia (+10 °C)

Kuivumisaika (50 % RH):
min. 6 – 8 tuntia, max. 12 tuntia, +30 °C
min. 8 – 12 tuntia, max. 24 tuntia, +20 °C
min. 18 – 30 tuntia, max. 48 tuntia, +10 °C