PAGEL Tuoteluettelo

PAGEL Tuoteluettelo

Hyödylliset linkit:

Jo yli 40 vuoden ajan on PAGEL® Spezial-Beton GmbH & Co. KG Essenissä, Saksassa kehittänyt ja valmistanut jälkivalu- ja muita erikoislaasteja. PAGEL® jälkivalu-, V1® ja PAGEL® korjausjärjestelmät ovat maailmanlaajuisesti jo laadun käsite.

Yhtiömme kehittää, tuottaa ja toimittaa erikois- ja jälkivalulaastijärjestelmiä tarkkuutta vaativille koneille, tuuliturbiineille, ankkurointi- ja injektointitöihin, betonin korjausjärjestelmiin, juomavesisäiliöihin, kanaviin ja jätevesialueille sekä teollisuuslattioille.

Laajan ja laadukkaan tuotevalikoiman, tuotteiden laatutakuun ja luotettavuuden sekä myös ratkaisukeskeisen asiantuntija-avun ansiosta yrityksemme on saavuttanut erinomaisen maineen maailmanlaajuisesti.

Asiakkaidemme tyytyväisyys pysyy toimintamme ydintavoitteena myös tulevaisuudessa. Yhtiömme sertifioitiin EN ISO 9001 mukaillen jo vuonna 1995. Kaikki tuotteet vastaavat CE-merkinnän eritelmiä ja vaatimuksia, kun taas talon sisäinen tuotannonvalvonta on lisäksi sertifioitu DIN EN 1504-2, DIN EN 1504-3, DIN EN 1504-6 ja DIN EN 1504-7 mukaillen.

PAGEL® tuotteita toimitetaan maailmanlaajuisesti yli 50 maahan sivuliikkeiden ja sopimuskumppaniemme kautta.