KÖSTER SB Tartuntaemulsio, elastinen synteettinen dispersio

Järjestelmäesitteet

KÖSTER SB Tartuntaemulsio, elastinen synteettinen dispersio

KÖSTER SB Tartuntaemulsio on elastisoiva synteettinen dispersio yleiskäyttöön laasteissa, rappauslaasteissa, tiivistyspinnoitteissa ja betonissa

Ominaisuudet
KÖSTER SB Tartuntaemulsio on yleiskäyttöinen synteettinen neste kaikille sementtipohjaisille laasteille, rappauslaasteille ja tiivistyspäällysteille. KÖSTER SB Tartuntaemulsio on liuotteeton, ei sisällä pehmentimiä ja on täyteaine vapaa. Kun lisätään mineraalipohjaisiin järjestelmiin, synteettinen neste kasvattaa elastisuutta ja joustavuutta sekä vähentää veden imeytymistä. KÖSTER SB Tartuntaemulsio on vesitiivis mikä tarkoittaa, että käytön jälkeen sitä ei voi pestä pois ja se kestää sateen.

Käyttöalue
KÖSTER SB Tartuntaemulsiota voidaan käyttää kaikissa tapauksissa joissa hyvä tartunta laastien, rappauslaastien, tiivistyspäällysteiden, betonin ja olemassa olevien mineraalisten alustojen välillä tulee saavuttaa. Lisäaineena mineraalisissa järjestelmissä, synteettinen lisäaine aiheuttaa voimakkaan kasvun joustavuudessa ja elastisuudessa sekä samanaikaisesti vähentää veden imeytymistä. Synteettisen lisäaineen johdosta, kovettuneet laastit ja rappauslaastit tulevat huomattavasti vastustuskykyisemmiksi pakkaselle, suoloille, sekä muille aggressiivisille aineille. Lisäksi KÖSTER SB Tartuntaemulsio parantaa tuoreiden laastien asennusominaisuuksia sekä työstettävyyttä.

Alusta
Poista pöly ja irtonaiset aineosat. Öljyn saastuttamat sekä erittäin likaiset alustat tulee puhdistaa käyttäen soveltuvia puhdistusaineita ja jäämät tulee huuhdella pois. Mikäli tarpeen, alusta tulee sinko- tai hiekkapuhaltaa. Vältä seisovaa vettä esikastelluilla alustoilla.

Käyttö
1. Lisäaineena laasteille, rappauslaasteille, KÖSTER NB tiivistyspäällysteille ja betonille
Korvaa 10 – 20 % sekoitusvedestä KÖSTER SB Tartuntaemulsiolla.

2. Sementtipohjainen tartuntasilta
Sekoita KÖSTER SB Tartuntaemulsio veteen 1 : 2. Käytä tätä seosta muodostamaan tartuntaseos sekoittamalla se sementin / hiekan seokseen (1 : 2 tilavuus). Nämä valmistetut seokset sekoitetaan kunnes haluttu koostumus on saavutettu. Yksinkertaista sekoituskippoa voidaan käyttää mittaamaan kaikki tilavuudet. Asenna tartuntaseos jäykällä harjalla. Rappauslaastit ja tasoitteet asennetaan märkää märälle. Mikäli käytetään tartuntasiltana tiivistysmateriaaleille, minimi kuivumisaika 24 tuntia tulee huomioida.

Pakkaus
W 710 010 10 kg kanisteri

Liittyvät tuotteet
KÖSTER Korjauslaasti NC Tuotenumero C 535025
KÖSTER Hydrosilikaatti Liima SK Tuotenumero M 170020
KÖSTER Rappauslaasti 1 Harmaa Tuotenumero M 661025
KÖSTER Rappauslaasti 2 “Nopea” Tuotenumero M 663030
KÖSTER Rappauslaasti 2 “Kevyt” Tuotenumero M 664025
KÖSTER Hydrosilikaatti Levy Tuotenumero M 670
KÖSTER KD Tiivistysjärjestelmä Tuotenumero W 219
KÖSTER NB 1 Harmaa Tuotenumero W 221025
KÖSTER NB 2 Valkoinen Tuotenumero W 222025
KÖSTER NB 1 “Nopea” Tuotenumero W 223025
KÖSTER NB Elastic Harmaa Tuotenumero W 233033
KÖSTER NB Elastic Valkoinen Tuotenumero W 234033
KÖSTER Bikuthan 2C Tuotenumero W 250028
KÖSTER Korjauslaasti Tuotenumero W 530025

KÖSTER BAUCHEMIE AG Vedeneristysjärjestelmät kategorian Suomenkieliset sivut