KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoinen (Suolankeräyslaasti)

KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoinen (Suolankeräyslaasti)

KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoinen (Suolankeräyslaasti)

Ominaisuudet
KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoinen on suolan- ja paineen kestävä rappauslaasti erittäin kosteiden ja suolan vahingoittamien pintojen saneeramiseen. Suuren huokoisuutensa ja hydrofobisuutensa ansiosta, KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoinen sallii vaurioitumattoman kuivumisen ja suolanpoiston muurauksista myös suurissa suolapitoisuuksissa. Materiaali ehkäisee kondenssiveden muodostumista sekä parantaa lämmöneristystä. KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoinen on vapaa kevyistä täyteaineista, eikä täten tarvitse erillistä pintakäsittelyä ennen maaleja tai tapetteja jotka ovat vesihöyryn läpäiseviä.

Tekniset tiedot
Tiheys tuorelaasti:  1.3 kg / l
Huokoisuus tuorelaasti:  34 Til.-%
Puristuslujuus (7 päivää):  > 2.5 N / mm²
Taivutusvetolujuus:  > 1.4 N / mm²
Huokoisuus kovettunut laasti:  n. 41 Til.-%
Sitoutumisaika:  n. 3 tuntia
Vesimäärä per 25 kg säkki:  3.1 – 3.6 l

Käyttöalue
KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoinen soveltuu korjauksiin kosteuden ja suolan vaurioittamissa muurauksissa, myös yhdessä käytettynä KÖSTER Crisin 76 Concentrate kapillaarisesti nousevan kosteuden katkaisun jälkeen. Sitä voidaan käyttää vähentämään kondenssiveden muodostumista huoneissa vedeneristyksen jälkeen joissa on korkea kosteuspitoisuus ja jotka on tiivistetty mineraalisilla tiivistyspinnoitteilla (esim. KÖSTER KD Tiivistysjärjestelmä tai KÖSTER NB 1 Harmaa).

KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoista voidaan käyttää myös koristeellisena, vettähylkivänä ulkoisena rappauslaastina. Tässä tapauksessa on suositeltavaa ensin pinnoittaa sokkeli 30 cm maan yläpuolelta KÖSTER Korjauslaastilla.

Alusta
Soveltuvat alustat betonin lisäksi, muuraukset jotka on tehty tiilestä, luonnonkivi, kevytbetoniharkko, reikätiili jne. sekä tiivistyspinnoitteiden päällä esim. KÖSTER NB 1 Harmaa, KÖSTER NB 2 Valkoinen, KÖSTER KD-Tiivistysjärjestelmä. Ennen KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoinen asennusta, alusta primeroidaan KÖSTER Polysil TG 500 pohjusteella vähimmäismenekillä 120 g / m². Tapauksissa joissa on voimakkaasti imevä alusta, menekki voi olla aina 250 g / m² saakka. Irtonaiset osat sekä suolahikoilu tulee poistaa mekaanisesti alustasta ennen korjauksen aloittamista. Alustat jotka sisältävät kipsiä, eivät sovellu suoraan alustaksi.
Kipsi on poistettava alustasta.

KÖSTER BAUCHEMIE AG Muurauksen kunnostaminen kategorian Suomenkieliset sivut