KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoinen (Suolankeräyslaasti)

KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoinen (Suolankeräyslaasti)

KÖSTER Valkoinen suolankeräyslaasti

Suolan- sekä paineen kestävä KÖSTER Rappauslaastia voidaan käyttää erittäin kosteiden ja suolan vahingoittamien pintojen saneeraamiseen. KÖSTER rappauslaastissa on suuri huokoisuus sekä hydrofobisuus minkä avulla saat vaurioitumattoman kuivumisen ja suolanpoiston muurauksista myös suurissa suolapitoisuuksissa. Aine estää kondenssiveden muodostumista ja parantaa lämmöneristystä. Suolankeräyslaasti ei sisällä kevyitä täyteaineita, eikä näin ollen tarvitse toista pintakäsittelyä ennen maaleja tai tapetteja jotka läpäisee vesihöyryä.

Tekniset tiedot
Tiheys tuorelaasti:  1.3 kg / l
Huokoisuus tuorelaasti:  34 Til.-%
Puristuslujuus (7 päivää):  > 2.5 N / mm²
Taivutusvetolujuus:  > 1.4 N / mm²
Huokoisuus kovettunut laasti:  n. 41 Til.-%
Sitoutumisaika:  n. 3 tuntia
Vesimäärä per 25 kg säkki:  3.1 – 3.6 l

Mihin suolankeräyslaastia voi käyttää?

KÖSTER Rappauslaastia sopii erityisesti kosteuden ja suolan vaurioittamiin muurauksiin ja soveltuu yhdessä käytettäväksi KÖSTER Crisin 76 Concentrate kapillaarisesti nousevan kosteuden katkaisun jälkeen.  Suolankeräyslaastia voidaan käyttää estämään kondenssiveden muodostumista tiloissa vedeneristyksen jälkeen, missä on korkea kosteuspitoisuus ja jotka on tiivistetty mineraalisilla tiivistyspinnoitteilla kuten esimerkiksi KÖSTER KD Tiivistysjärjestelmä tai KÖSTER NB 1 Harmaa

Suolankeräyslaasti soveltuu käytettäväksi myös koristeellisena, vettähylkivänä ulkoisena rappauslaastina. Ja kyseisissä tilanteissa suosittelemme ensin pinnoittamaan sokkelin 30 cm maan yläpuolelta KÖSTER Korjauslaastilla.

Millaiselle alustalle KÖSTER Rappauslaasti soveltuu?

Suolankeräyslaasti soveltuu betonin lisäksi muurauksiin jotka on tehty tiilestä, luonnonkivestä, kevytbetoniharkosta sekä rei’itetystä tiilestä. Se soveltuu myös tiivistyspinnoitteiden päälle kuten esimerkiksi KÖSTER NB 1 Harmaa, KÖSTER NB 2 Valkoinen, KÖSTER KD-Tiivistysjärjestelmä. Ennen kuin suolankeräyslaastin laittoa, alusta tulee pinnoittaa KÖSTER Polysil TG 500 pohjusteella jonka menekki on vähintään 120 g / m². Voimakkaasti imevässä alustassa menekki voi olla jopa 250 g / m².  Ennen korjauksen aloitusta alustasta tulee poistaa mekaanisesti irtonaiset osat sekä suolahikoilu. On tärkeää huomioida että kipsiä sisältävät alustat eivät sovellu ja kipsi on poistettava.

KÖSTER BAUCHEMIE AG Muurauksen kunnostaminen kategorian Suomenkieliset sivut