KÖSTER Polysil TG 500 syvälle tunkeutuva pohjuste kosteisiin ja suolan polttamiin alustoihin

KÖSTER Polysil TG 500 syvälle tunkeutuva pohjuste kosteisiin ja suolan polttamiin alustoihin

KÖSTER Polysil TG 500
syvälle tunkeutuva pohjuste kosteisiin ja suolan polttamiin alustoihin, sitoo suolat, vahvistaa alustaa

KÖSTER Polysil TG 500 on pohjuste mineraalisille alustoille ennen vedeneristystä sementtipohjaisilla vedeneristystuotteilla. Muurauksen kunnostamisessa tuotetta käytetään alustan valmistelussa ennen rappauslaastijärjestelmiä kovettamaan alustaa sekä sitomaan suoloja.

KÖSTER Polysil TG 500 on matalaviskoosinen, alustaa vahvistava, vettähylkivä polymeeri/silikaattipohjainen yhdistelmätuote suojaamaan mineraalisia alustoja. Suolapitoisissa ja kosteissa alustoissa se vähentää huokostilavuutta ja näin ehkäisee uusiutuvaa suolahikoilua.

Ominaisuudet
KÖSTER Polysil TG 500 on ohut nestemäinen polymeeri- ja silikaattipohjainen yhdistelmätuote. Suolapitoisissa ja kosteissa alustoissa se vähentää huokostilavuutta ja täten vähentää vaaraa uudelleen muodostuvasta suolahikoilusta. KÖSTER Polysil TG 500 kasvattaa myös kemiallista ja mekaanista vastustuskykyä mineraalisissa rakennusmateriaaleissa. Riippuen alustasta, tuote tunkeutuu alustaan aina 2 cm saakka. KÖSTER Polysil TG 500 omaa vahvistavat sekä vettähylkivät ominaisuudet. Tuote on yhteensopiva laastien, rappauslaastien, sementtipohjaisten tiivistyspinnoitteiden sekä betonin kanssa.

Tekniset tiedot
Käyttölämpötila:  min. + 5 °C
Tiheys:  1.03 g/cm³
Pinta:  väritön, hieman tahmea
Seuraavan pinnan asennus:
-30 minuutin jälkeen – sementtipohjaiset materiaalit
-väh. 24 tunnin jälkeen – akrylaatti ja silikaatti maalit

Käyttöalue
KÖSTER Polysil TG 500:tä käytetään vahvistamaan, suojaamaan sekä vähentämään imukykyä mineraalisissa alustoissa, myös ongelmallisissa rakennusmateriaaleissa kuten esim. hiekkakivessä. KÖSTER Polysil TG 500 alentaa uuden suolahikoilun muodostumisen vaaraa ja kasvattaa myös mineraalisten alustojen vastustuskykyä jäätymiseen ja sulamiseen. Soveltuu kaikkiin mineraalisiin alustoihin (paitsi kipsiin). KÖSTER Polysil TG 500 soveltuu primeriksi myös polymeerimodifioiduille bitumipaksukalvoille esim. KÖSTER Deuxan 2C, KÖSTER Bikuthan 2C jne.

Menekki
n. 0.1 – 0.25 kg/m2 riippuen alustasta
Voimakkaasti imevissä alustoissa materiaalimenekki voi olla suurempi.

Pakkaus
M 111010   10 kg kanisteri

KÖSTER BAUCHEMIE AG Muurauksen kunnostaminen kategorian Suomenkieliset sivut