KÖSTER KBE Nestekalvo erittäin elastinen liuotteeton kumibituminen vesieriste

Järjestelmäesitteet

KÖSTER KBE Nestekalvo erittäin elastinen liuotteeton kumibituminen vesieriste

KÖSTER KBE Nestekalvo on erittäin elastinen, liuotteeton, kumibituminen tiivistyspinnoite.

Tekniset tiedot
Kuiva-aine pitoisuus:  > 60 % paino
pH-arvo:  11.0
Murtovenymä:  > 900 %
Takaisinvetäytymä:  > 60 %
Viskositeetti:  n. 8000 mPa*s
Työstölämpötila:  + 5 °C to + 35 °C
μ-arvo:  n. 13000
sd-arvo:  n. 26 m (2 mm kuivakalvopaksuus)

Käyttöalue
Perustuksen- ja lopullisen pinnoitteen välin vedeneristämiseen vaakapinnoissa kuten terasseissa, parvekkeissa, kosteissa ja märkätiloissa (tasoitteen alla), kuten myös primeroimaan ja tasoittamaan KÖSTER KSK tiivistyspäällysteiden päätyjä maan ylä- ja alapuolisissa rakenteissa esim. maanalaisissa autohalleissa.

Elastinen vesieristys alueilla jotka ovat maakosketuksessa
KÖSTER KBE Nestekalvolle ihanteellisia alustoja ovat laastit ja betoni, tasasaumaiset muuraukset tai KÖSTER NB 1 Harmaa. Aukot, avoimet saumat jne. tulee sulkea ennen pinnoitusta esim. KÖSTER Korjauslaastilla. Seinä / lattia liitoksissa, ja erityisesti alueilla jotka ovat vaarassa halkeilulle, KÖSTER Lasikuituverkko tulee upottaa tuoreeseen pinnoitteeseen.

Ennen maatäyttöä pinnoite tulee suojata mekaanisilta vaurioilta esim. KÖSTER Pato- ja kuivatuslevy 3-400:lla. Asianmukainen salaojitus on myös suositeltavaa.

KÖSTER KBE Nestekalvo on myös soveltuva vedeneristämiseen nousevaa kosteutta vastaan lattia-alueilla.

Pinnoitteen altistumista rasitukselle tulee välttää, kunnes se on täysin kuivunut. Vaakatason vedeneristyksessä, kaksi Polyeteenikalvo kerrosta asetetaan liukukerrokseksi ennen lattiatasoitteen asentamista

Parvekkeet ja terassit
KÖSTER KBE Nestekalvo on erityisesti soveltuva tiivistämään parvekkeita ja terasseja. Sisään- ja ulostulot, pylväät ja liitokset sadevesiviemäreihin ja kouruihin voidaan pinnoittaa yhdellä kertaa saumattomasti ilman monimutkaisia yksityiskohtia. KÖSTER Lasikuituverkko tulee upottaa KÖSTER KBE Nestekalvoon koko alueella kuten myös kaikkiin liitoksiin. Tapauksissa jossa on erittäin suurta liikehdintää saumoissa seinä / lattia liitoksissa, upotetaan KÖSTER BD Joustonauha K 120. Täysin kuivuneelle pinnoitteelle laitetaan 2 kerrosta 0,4 mm Polyeteeni-kalvoa erotuskerrokseksi. Tämän jälkeen asennetaan lattiatasoite min. 3 cm kerrospaksuuteen.

Alueellinen vesieristys
KÖSTER KBE Nestekalvoa voidaan käyttää pohjusteena vedellä ohennettuna. Se työstetään harjaamalla, telaamalla tai ruiskuttamalla yhdellä hyvin peittävällä pinnoituksella. Kun primeri on kuivunut, suoritetaan vedeneristyspinnoitukset. KÖSTER KBE Nestekalvo voidaan työstää telalla, harjalla, lastalla, maalipensselillä tai soveltuvalla ruiskutuskalustolla. Jokainen pinnoitus tulee kuivua täysin ennen seuraavan pinnoituksen asentamista. Alueelliseen vedeneristykseen työstä aina vähintään 2, mielellään 3 laimentamatonta pinnoituskertaa. KÖSTER Lasikuituverkko painetaan ensimmäiseen tuoreeseen pinnoitteeseen koko alueelle. Verkko maalataan yli harjalla tai telalla.

Menekki
n. 1 – 2.5 kg / m2

Pakkaus
W 245 024     24 kg astia

Liittyvät tuotteet
KÖSTER BD 70 Joustonauha K120 Tuotenumero B 931
KÖSTER KSK ALU Strong Tuotenumero R 817105 AS
KÖSTER NB 1 Harmaa Tuotenumero W 221025
KÖSTER BE Sade Eriste Tuotenumero W 330005
KÖSTER Lasikuituverkko Tuotenumero W 411
KÖSTER Korjauslaasti Tuotenumero W 530025
KÖSTER Fix-Tape 10 ALU Tuotenumero W 810AL
KÖSTER Fix-Tape 15 DS Tuotenumero W 815020 DS
KÖSTER KSK ALU 15 Tuotenumero W 815096 AL
KÖSTER KSK SY 15 Tuotenumero W 815105
KÖSTER Peristaltic Pump Tuotenumero W 978001
KÖSTER Universal Cleaner Tuotenumero X 910010

KÖSTER BAUCHEMIE AG Vedeneristysjärjestelmät kategorian Suomenkieliset sivut