KÖSTER Hydrosilikaattilevy homeen korjaamiseen ja ehkäisyyn sisäpinnoilla

KÖSTER Hydrosilikaattilevy homeen korjaamiseen ja ehkäisyyn sisäpinnoilla

Mineraalinen hydrosilikaattilevy järjestelmä homeen korjaamiseen ja ehkäisyyn sisäpinnoilla

KÖSTER Hydrosilikaattilevyt ovat hydrofobisia, kuiduttomia, hengittäviä ja mineraalipohjaisia levyjä homeen saastuttamien, sisätilojen mineraalipohjaisten rakennusmateriaalien korjaamiseen. KÖSTER Hydrosilikaattilevyt vastustavat hyvin ikääntymistä, ne ovat eristäviä
ja paloturvallisia. KÖSTER Hydrosilikaattilevyissä ei ole synteettisiä lisäaineita, ne säätelevät kosteutta, vähentävät kondensaation muodostumista ja luovat terveellisen sisäilman. KÖSTER Hydrosilikaattilevyn korkea emäksisyys ja kuiva pinta estävät homeen uudelleen kasvua. Kosteuden tunkeutumisen jälkeen levy kuivuu tasaisesti ja säilyttää muotonsa ja laatunsa. KÖSTER hydrosilikaattilevyt on valmistettu luonnon raakamateriaaleista eivätkä näin ollen vapauta ilmaan mitään vaarallisia aineita tai kaasuja.
KÖSTER Hydrosilikaattilevy järjestelmä koostuu levyistä ja KÖSTER Hydrosilikaatti SK liimasta.

KÖSTER Hydrosilikaattilevyt asennetaan ulko- ja sisäseinien sisäpuolelle, missä ne imevät ylimääräisen kosteuden ilmasta, varastoivat sen ja vapauttavat sen tasaisesti ja kauttaaltaan huoneeseen. Lisäämällä huoneen pintalämpötilaa vähennetään kondensaation muodostumisen mahdollisuutta. Korkean huokoisuutensa ansiosta levyjen suuri pinta-ala suosii kosteuden nopeaa haihtumista. Nämä tekijät muodostavat yhdessä hyvän ja miellyttävän huoneilman.

Menekki


KÖSTER Hydrosilikaattilevy 4.54 levyä / m2
KÖSTER Hydrosilikaatti SK Liima n. 3 kg / m2 liimana (riippuen alustasta)
KÖSTER Hydrosilikaatti SK Liima n. 1.7 kg / m2 / 1mm kerrospaksuus tasoitteena

Pakkaus


M670 028 15 kpl. (3.30 m2) per pakkaus (580 x 380 x 25 mm)
M670 050 12 kpl. (2.64 m2) per pakkaus (580 x 380 x 50 mm)