KÖSTER Fix-Tape 10 ALU Höyrytiivis alumiinipinnoitettu tiivistysnauha

Järjestelmäesitteet

KÖSTER Fix-Tape 10 ALU Höyrytiivis alumiinipinnoitettu tiivistysnauha

KÖSTER Fix-Tape 10 ALU on höyrytiivis alumiinipinnoitettu itseliimautuva kumi/bitumipohjainen tiivistysnauha jonka pintaan on laminoitu vahvistettu alumiinikalvo, 1 mm x 150 mm.

Käyttöalue
– märkätilojen seinä- ja lattialiitosten vedeneristämiseen,
– vuotavien kourujen ja syöksytorvien korjaamiseen,
– kaiteiden vedeneristämiseen,
– peltikattojen korjaamiseen,
– seinien läpivientien, kupumaisten kattoikkunoiden, katon reunojen, kattoikkunoiden ja muiden kattorakenteiden vedeneristämiseen,
– kattokaivojen vedeneristämiseen,
– ilmavuotojen korjaamiseen,
– kattojärjestelmien ruuvien vedeneristämiseen,
– katon harjan vedeneristämiseen,
– aallotettujen levyjen yhdistämiseksi nouseviin rakenneosiin sekä tuulenpitäviin julkisivuihin,
– limittyvien kattotiilien vedeneristämiseen.
– jne.

Käyttö
KÖSTER Fix-Tape 10 ALU rullaa avatessa silikonipaperi on poistettava tasaisesti ryppyjen välttämiseksi. Samanaikaisesti kun silikonipaperi poistetaan, tiivistysnauha kiinnitetään aiotulle alueelle. Mikäli tarpeen, leikkaa nauha etukäteen tarvittavaan mittaan ja poista silikonipaperi juuri ennen asennusta. Älä levitä liian pitkiä paloja. Limitys n. 2.5 cm on riittävä. Tiivistysnauhan erittäin hyvän tartunnan vuoksi korjaukset eivät ole mahdollisia. Kun olet kiinnittänyt nauhan, paina se alustaan kumisella käsirullaimella. Mahdolliset ilmakuplat tulee työntää sivuun. Liikuntasaumoissa saumanauha työnnetään saumaan niin, että saumanauha ulkonee pinnan yli. KÖSTER Fix-Tape 10 ALU levitetään sitten päälle niin, että syntyy pullistuma. Tämä varmistaa, että tiivistysnauhan keskiosa voi seurata taaksepäin liikkeitä repeämättä. KÖSTER Fix-Tape 10 ALU:a ei saa betonoida tai rapata suoraan yli. Älä asenna nauhaa kosteille alustoille tai sateen aikana.

Mitat 1 mm x 150 mm – 10 m rulla

KÖSTER BAUCHEMIE AG Vedeneristysjärjestelmät kategorian Suomenkieliset sivut