KÖSTER DEUXAN 2C ruiskutettava tai lastalla levitettävä kumibituminen vedeneriste

Järjestelmäesitteet

KÖSTER DEUXAN 2C ruiskutettava tai lastalla levitettävä kumibituminen vedeneriste

Hyödylliset linkit:

KÖSTER DEUXAN 2C on halkeamat sillastava, kestävä, 2-komponenttinen polymeerimodifioitu kumibituminen paksukalvotiiviste siltarakenteiden pysyvään vedeneristämiseen. KÖSTER Deuxan 2C on myös radontiivis.
Tuotteella on Liikenneviraston SILKO- hyväksyntä.

Tämän menetelmäohjeen mukainen KÖSTER Deuxan 2C käyttö on suunniteltu siltojen maatukien ja siirtymälaattojen sekä siipimuurien pinnoille bitumisivelykäsittelyn sijasta vedeneristyksenä. Soveltuu levitettäväksi myös pienempiin kohteisiin käsin hammaslastalla jolloin levityksen jälkeen pinta tasataan lastan sileällä reunalla.

Talopuolella KÖSTER Deuxan 2C on suunniteltu turvalliseen ja pysyvään ulkopuoliseen vedeneristämiseen pysäköintilaitoksissa, kellareiden seinissä, perustuksissa, pohjalaatoissa jne., vedeneristämiseen parvekkeissa ja terasseissa joissa ei ole asuttuja alarakenteita sekä kosteissa- ja märkätiloissa.

Vedeneristyksen työmenetelmä päätetään riippuen vedenkuormitus olosuhteista, kuormitukset tulee määritellä tarkasti suunnittelijan toimesta ennen vedeneristystä. KÖSTER Deuxan 2C on käytetty menestyksekkäästi paineellisen veden kuormituksissa useiden vuosien ajan (menekki vähintään 6 kg / m², joka vastaa kaksinkertaista kumibitumikermieristystä). Pinnoite soveltuu myös vedeneristämiseen tasoitteiden alle sekä kiinnittämään eriste- ja patolevyjä.