KÖSTER BD Joustonauha K 120

KÖSTER BD Joustonauha K 120

KÖSTER BD Joustonauha K120 on erittäin joustava, kumimainen tiivistysnauha joka on tehty korkealaatuisesta elastomeerista. Se on tarkoitettu liittämään vedeneristysalueita jotka ovat vaarassa halkeilulle. KÖSTER BD Joustonauha K120 on vastustuskykyinen laimennettuja happoja, alkaleita ja suolaliuoksia vastaan.

Käyttöalue
KÖSTER BD Joustonauha K120 muodostaa homogeenisen liitoksen eri alueiden vedeneristykselle (esim. KÖSTER Deuxan, KÖSTER Bikuthan, KÖSTER BD 50, KÖSTER KBE-Nestekalvo, KÖSTER NB Elastic, KÖSTER Dachflex) halkeamiin taipuvaisilla alueilla. Se tiivistää rakennesaumat märkätiloissa, parvekkeilla, terasseilla ja silloittaa siirtymiä seinä/lattia liitoksissa. Osana KÖSTER BD Järjestelmää mikä on sertifoitu mukaillen ETAG 022, KÖSTER BD Joustonauha K120 käytetään joustavana vedeneristysnauhana mikä upotetaan KÖSTER BD 50 materiaaliin. Tuotetta käytetään myös sisäilmakorjauksissa sekä haitta-aineiden kapseloinnissa seinä/lattia liitoksissa yhdessä KÖSTER VAP I 2000 tuotteen kanssa.

Käyttö
KÖSTER BD Joustonauha K 120 asetetaan saumojen ja halkeamien päälle jotka tulee silloittaa, upottaen reunojen verkko vedeneristys alueisiin. Elastinen kumikaistale jää liittämättömäksi ja näin se mukailee rakenteen osien liikehdintää. On tarpeen täyttää yli 3 mm leveät saumat ja halkeamat ennen joustonauhan asentamista soveltuvalla materiaalilla (esim. KÖSTER Saumatiiviste FS-H, tai FS-V) tai valaa ne elastisella materiaalilla (esim. KÖSTER IN 2).

Mitat 0.6 mm x 120 mm – 50 m rulla

KÖSTER BAUCHEMIE AG Kylpyhuoneiden ja märkätilojen vedeneristys kategorian Suomenkieliset sivut