KÖSTER 21 Liuotteeton halkeamat sillastava valkoinen vedeneriste, öljyn kestävä

Järjestelmäesitteet

KÖSTER 21 Liuotteeton halkeamat sillastava valkoinen vedeneriste, öljyn kestävä

KÖSTER 21 on valkoinen monikäyttöinen halkeamat sillastava vesieriste

Ominaisuudet

KÖSTER 21 on 2-komponenttinen, liuotteeton, nestemäisenä levitettävä, elastinen, halkeamat sillastava vesieristysmateriaali erinomaisella tartunnalla kuiviin ja kosteahkoihin alustoihin. Se on nestemäisenä asennettava ja näin ollen saumaton, mikä merkittävästi helpottaa asennusta monimutkaisissa arkkitehtonisissa yksityiskohdissa. UV-säteilyn kestävyyden ansiosta se soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Valkoinen väri heijastaa auringonvaloa ja näin alentaa rakennuksen pintalämpötilaa. Nopeasti kovettuva pinnoite on erittäin joustava, kestävä satunnaiselle jalankulkuliikenteelle, ikääntymiselle, hydrolyysille, UV-säteille, pakkaselle ja suolalle.

KÖSTER 21 tiivistää pintoja synteettisiä öljyjä sekä alifaattisia hiilivetyjä korkealla kiehumispisteellä vastaan (2 bar saakka). KÖSTER 21 ei ole vastustuskykyinen aineosille joissa on korkea aromaattisia hiilivetyjä kuten bentseeni, ksyleeni, tolueeni, jne. KÖSTER 21 ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC sisältö = 0), on vapaa polyuretaaneista, isosyanaateista ja bitumista.

Käyttöalue

KÖSTER 21 on vesieristysmateriaali positiiviselle puolelle kellarikerroksissa, betonilaatoissa, säiliöissä, tasakatoissa, laattojen alla, terasseissa tai parvekkeilla jne. KÖSTER 21 soveltuu myös suojapinnoitteeksi mineraaliöljyjä sekä alifaattisia hiilivetyjä vastaan. KÖSTER 21 soveltuu myös pinnan suojaamiseen paikoissa joissa on kemiallisen ja mekaanisen ominaisuuksien vaatimuksia pinnoitteella. KÖSTER 21 tarttuu erinomaisesti moniin erilaisiin alustoihin, kuten esim. muuraus, betoni, sementtitasoite, PVC, metalli ja bitumi.

Alusta

Alusta voi olla kuiva tai kostea, (ei seisovaa vettä) ja tulee olla vapaa irtonaisista aineosista tai muista tartuntaa heikentävistä epäpuhtauksista. Likaiset alustat tulee puhdistaa kiinteään puhtaaseen pintaan saakka. Puhdista pöly pois kokonaan. Sisänurkissa, asenna viiste KÖSTER Korjauslaasti Plus materiaalilla n. 24 tuntia ennen KÖSTER 21 asennusta. Ulkonurkat tulee murtaa ja pyöristää.

Juomavesihyväksyntä (Croatian Drinking Water Institute for Public Health Certificate)

Menekki

n. 2.0 kg / m2
Älä ylitä kerrosmenekkiä yli 100%:lla.

Pakkaus

W 210 020    20 kg yhdistelmäpakkaus;
2 x A komponentti 4 kg;
2 x B komponentti 6 kg

Liittyvät tuotteet

KÖSTER Lasikuituverkko Tuotenumero W 411
KÖSTER Joustokangas Tuotenumero W 450100
KÖSTER Harja Tuotenumero W 912001
KÖSTER Peristaltic Pump Tuotenumero W 978001

KÖSTER BAUCHEMIE AG Vedeneristysjärjestelmät kategorian Suomenkieliset sivut

KÖSTER 21 Vedeneriste