GREMMLER 344 Pikakorjaushartsi halkeamien sekä saumojen täyttämiseen ja sulkemiseen

GREMMLER 344 Pikakorjaushartsi halkeamien sekä saumojen täyttämiseen ja sulkemiseen

Pikakorjaushartsin ominaisuudet

GREMMLER 344 pikakorjaushartsi on liuotteeton, täyttämätön ja ei pigmentoitu silikaattipohjainen kaksikomponenttinen pikakorjaushartsi sementti- ja mineraalipohjaisiin alustoihin. Tuotetta käytetään halkeamien sekä saumojen täyttämiseen sekä sulkemiseen mineraalipohjaisissa tasoitteissa ja betonissa sisä‐ ja ulkotiloissa. GREMMLER 344 soveltuu myös listojen sekä kiskojen kiinnittämiseen. Tuote soveltuu erityisesti käytettäväksi kohteissa, joissa saumat tai halkeamat tulee täyttää ja saada alue nopeasti takaisin käyttöön liikenteelle tai seuraavaan työvaiheeseen. GREMMLER 344 pikakorjaushartsia voidaan käyttää myös lattioissa joissa on lattialämmitys.

Pikakorjaushartsin käyttö

Sekoitussuhde: 1 : 1 (tilavuus)
Materiaalimenekki: Riippuen halkeaman koosta ja tilavuudesta.
Yksi pakkaus A+B sisältää 600 ml
Käyttö: Suoraan pullosta
Käyttö olosuhteet (65 % RH): n. 10 – 12 minuuttia +20 °C (riippuen lämpötilasta)
Kovettumisaika (65 % RH): n. 20 – 30 minuuttia +23 °C (riippuen lämpötilasta)
Varastointi: Varastointi suljetuissa alkuperäisissä pakkauksissa, kuivassa, viileässä ja pakkaselta suojassa.
Varastointilämpötila +10 °C ‐ +30 °C välillä.

Pikakorjaushartsin käyttö / sekoitus

Sekoita aina vain täydet pakkaukset. Kaada koko kovetinpullo (B) hartsin (A) sekaan ja ravistele voimakkaasti 15‐20 sekuntia kunnes seos on homogeeninen. Ennen käyttöä massan tulee olla homogeeninen ja juovaton. Leikkaa pullon kärki halkeaman leveydelle sopivaksi. Heti hartsin ja kovettimen sekoittamisen jälkeen, materiaalin seosviskositeetti on alhainen ja soveltuu kapeille halkeamille. 6‐8 minuutin jälkeen (+20 °C), viskositeetti alkaa kasvamaan. Kun viskositeetti kasvaa, tuote on ihanteellinen leveämpiin halkeamiin. Injektoinnin jälkeen, poista pinta pehmeästi ja
täytä se tulikuivatulla kvartsihiekalla kunnes pinta on täysin kyllästetty. Listojen, kiskojen ym. kiinnittämisessä GREMMLER 344 pikakorjaushartsia levitetään alustaan ja liimattavat osat painetaan välittömästi yhteen ja painetaan hyvin toisiinsa. Liimattavat materiaalit tulee asentaa käyttöajan puitteissa. Seuraavien kerrosten tartunnan varmistamiseksi, täysi kyllästys kvartsihiekalla on tarpeen.

Tuote on tarkoitettu vain ammattilaiskäyttöön.

Linkki järjestelmäesitteeseen