GREMMLER 237 Nopeasti kovettuva polyureapinnoite UV

GREMMLER 237 Nopeasti kovettuva polyureapinnoite UV

Hyödylliset linkit:

GREMMLER 237 on liuotteeton, pigmentoitu, hyvin peittävä silkkimattapintainen, tiivistys- ja pinnoitemateriaali sementti-, reagoivalle hartsi- ja asfalttisidonnaisille alustoille perustuen asparagiini esteriin. Tuotetta käytetään sisä- ja ulkotiloissa jotka ovat alttiina keskitason mekaaniselle ja korkealle kemialliselle rasitukselle ja alueilla, joissa painotetaan erittäin hyvää sään ja naarmutuskestävyyttä sekä UV- valon kestävyyttä.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat esim. parvekkeet, terassit, ja pergolat. Erinomaisen korkean kemikaalien kestävyyden sekä pehmentimien ja antioksidanttien kestävyyden ansiosta GREMMLER 237 käytetään myös autoliikkeissä ja autohalleissa.

Yleensä tasaiset pinnoitukset tehdään GREMMLER 237 pinnoitteella. Liukkaudenestomääräykset on mahdollista toteuttaa lisäämällä erikoistäyteaineita. Tuotetta voidaan levittää myös pysyvästi märille alueille.

Lisäämällä sopivia tiksotrooppisia lisäaineita on mahdollista saada tehtyä kuvioitua pintaa. Suosittelemme koealueiden tekoa etukäteen.

GREMMLER 237 materiaalilla tehdyt tiivistykset ovat kestävän elastisia ja omaavat korkean kulutus- ja naarmutuskestävyyden.

Käyttöaika (50 % RH):
10 – 15 minuuttia (+30 °C)
20 – 30 minuuttia (+20 °C)
30 – 40 minuuttia (+10 °C)

Kuivumisaika (50 % RH):
min. 1 – 2 tuntia, max. 12 tuntia, +30 °C
min. 2 – 4 tuntia, max. 24 tuntia, +20 °C
min. 4 – 8 tuntia, max. 48 tuntia, +10 °C