GREMMLER 118 Nopeasti kovettuva epoksipohjuste jäännöskosteutta omaaviin alustoihin

GREMMLER 118 Nopeasti kovettuva epoksipohjuste jäännöskosteutta omaaviin alustoihin

Hyödylliset linkit:

GREMMLER 118 on liuotteeton, täyttämätön ja ei-pigmentoitu epoksihartsipohjainen kaksikomponenttinen reagoiva muovi. Tuotetta käytetään pääasiassa pohjusteena liuotteettomissa, joustamattomissa pinnoitejärjestelmissä. GREMMLER 118 soveltuu myös muodostamaan kosteudelle yhteensopivia ei-koristeellisia täyteaine- ja laastijärjestelmiä. Lisäksi GREMMLER 118 omaa erinomaisen tartunnan laattoihin, metallisiin alustoihin kuten alumiini, teräs, sinkki, messinki, vanhoihin pinnoitteisiin, useimpiin muoveihin ja muihin kriittisiin alustoihin.

GREMMLER 118 omaa keskisuuren viskositeetin ja suuren kapillaari aktiivisuuden. Näin ollen se tunkeutuu tehokkaasti alustan hienoimpiinkin huokosiin alhaisissakin lämpötiloissa.

GREMMLER 118 omaa jyrkän reaktiokaavion ja sopii siksi täydellisesti käytettäväksi alhaisimmissa, jopa +5 °C lämpötiloissa (alustan lämpötila). Tuote on suunniteltu käytettäväksi alustoilla joilla korkeampi jäännöskosteus (sementtilaasteissa 6% CM-menetelmällä määritelty ja 1 paino % anhydriittilaasteissa).

Käytettäessä alustan takaa tunkeutuvaa kosteutta vastaan GREMMLER 118 levitetään kahdesti. Tässä tapauksessa on kiinnitettävä ehdottomasti huomiota siihen, että ensimmäistä kerrosta ei hiekoiteta missään olosuhteissa. On myös otettava huomioon, että tämän kaltainen tiivistys GREMMLER 118:lla on höyrytiivis.
Tartuntalujuus ja kuplien muodostuminen alustan takaa tunkeutuvassa kosteudessa, samoin kuin vesihöyryn diffuusio, on testattu Kiwa Polymeeri Instituutissa (testiraportti P 7515 A).

Odotusaika ylipinnoitukselle (50 % RH):
väh. 2 – 3 tuntia, max. 12 tuntia, +30 °C
väh. 4 – 5 tuntia, max. 24 tuntia, +20 °C
väh. 16 – 20 tuntia, max. 48 tuntia, +5 °C