GREMMLER 115 Epoksipohjuste jäännöskosteutta omaaviin alustoihin

GREMMLER 115 Epoksipohjuste jäännöskosteutta omaaviin alustoihin

Hyödylliset linkit:

GREMMLER 115 on liuotteeton, täyttämätön ja ei-pigmentoitu epoksihartsipohjainen kaksikomponenttinen reagoiva muovi. Tuotetta käytetään pääasiassa pohjusteena liuotteettomissa, joustamattomissa pinnoitejärjestelmissä. GREMMLER 115 soveltuu myös muodostamaan kosteudelle yhteensopivia ei-koristeellisia täyteaine- ja laastijärjestelmiä. Lisäksi GREMMLER 115 omaa erinomaisen tartunnan laattoihin, metallisiin alustoihin kuten alumiini, teräs, sinkki, messinki, vanhoihin pinnoitteisiin, useimpiin muoveihin ja muihin kriittisiin alustoihin.

GREMMLER 115 omaa alhaisen viskositeetin ja suuren kapillaari aktiivisuuden. Näin ollen se tunkeutuu tehokkaasti alustan hienoimpiinkin huokosiin alhaisissakin lämpötiloissa.

Tuote on suunniteltu käytettäväksi alustoilla joilla korkeampi jäännöskosteus (sementtilaasteissa 6% CM-menetelmällä määritelty ja 1 paino % anhyd-riittilaasteissa).

Käytettäessä alustan takaa tunkeutuvaa kosteutta vastaan GREMMLER 115 levitetään kahdesti. Tässä tapauksessa on kiinnitettävä ehdottomasti huomiota siihen, että ensimmäistä kerrosta ei hiekoiteta missään olosuhteissa.

Odotusaika ylipinnoitukselle (50 % RH):
väh. 6 – 8 tuntia, max. 12 tuntia, +30 °C
väh. 12 – 16 tuntia, max. 24 tuntia, +20 °C
väh. 24 – 36 tuntia, max. 48 tuntia, +10 °C