KÖSTER Vedeneristysjärjestelmät


KÖSTER: Yli 25 vuotta vedeneristys kokemusta

KÖSTER BAUCHEMIE AG on vuosikymmenten ajan erikoistunut vedeneristys tuotteisiin ja järjestelmiin. Nämä järjestelmät suojaavat ja säilyttävät rakennuksia sekä rakenteita ympäri maailman.

Olkoon kohteena historiallisesti arvokkaan rakennuksen entisöinti, uuden rakennuksen vedeneristys, kapillaarisesti nousevan kosteuden katkaiseminen muurauksissa, kosteiden pohjakerrosten entisöinti tai kattojen ja julkisivujen vedeneristys, KÖSTERin laajalla tuotevalikoimalla saavutatte parhaan tuloksen.

Korkealaatuiset ympäristöystävälliset tuotteet.

KÖSTER BAUCHEMIE AG on vastuuntuntoinen materiaalien valmistaja. Olemme ylpeitä siitä, että voimme suojella ympäristöä kehittämällä ja tuottamalla ympäristöystävällisiä tuotteita luonnonvaroja säästäen.

Kolmannen osapuolen valvomat säännölliset laboratoriotestit ja kaikki testaustulokset vahvistavat KÖSTER BAUCHEMIE AG:n laadun ja sitoumuksen.


Luotettava kumppaninne rakennusalalla

Mikä ehkäisevä vederistys tarjoaa parhaan ratkaisun? Syitä ja tekijöitä löytyy lukuisia: rakennusmateriaali, fyysiset olosuhteet, pohjaveden korkeus, ilmasto ja monet muut tekijät. Monen vuoden kokemus ja korkealaatuiset tuotteet muodostavat KÖSTERin hyvän maineen luotettavana kumppanina rakennusteollisuudessa.

Asiantuntijan neuvot paikanpäällä ovat usein välttämättömiä, jotta KÖSTERin vedeneristystuotteilla ja järjestelmillä saavutetaan onnistuneet ja tarkoituksenmukaiset tulokset.

 

 

Järjestelmäesitteet

    Köster-tuotteet